El Pont presenta a la Vall l’obra «Un pont sobre el meridià»

Un pont sobre el meridiàEl passat divendres, 25 de gener, organitzat per la Societat Cultural Amics de La Vall, es va presentar, en el centre cultural Palau de Vivel de la localitat de la Vall d’Uixó, la primera obra col·lectiva d’autors del Pont Cooperativa de Lletres, «Un pont sobre el meridià». L’acte, que va comptar amb gran assistència de públic, es va iniciar amb unes paraules de benvinguda a càrrec de la presidenta de l’entitat organitzadora, Rosario Benavent i, a continuació, va ser el president de El Pont Cooperativa de Lletres, el poeta castellonenc Vicent Jaume Almela, qui va presentar als assistents els començaments, transcórrer i objectius de l’associació d’escriptors de les comarques castellonenques.

Posteriorment, van ser presentats la resta de components de la taula: Josep Tur, com a presentador i en representació dels autors de l’obra, i els escriptors Nel·lo Navarro i Vicent Almela Artiguez, i l’escriptora Rosabel Gumbau. En primer lloc, i en una detallada i brillant exposició, va ser Josep Tur qui va reflexionar sobre el significat de cadascun dels tretze relats que conformen «Un pont sobre el meridià». Més tard, va tenir lloc una lectura de diferents passatges de l’obra per part dels autors presents, que en finalitzar van signar exemplars al públic assistent. Sens dubte, una molt bona acollida a la Vall que, per a aquesta associació, que intenta ser itinerant per les diverses localitats de les nostres comarques, suposa una bona dosi de moral literària.

Ressó:
E. P. Mediterráneo | Levante de Castelló

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga