Un pont sobre el meridià, l’audiollibre

Títol: Un pont sobre el meridià
Autor: El Pont Cooperativa de Lletres
Any: 2012
Llicència: CC-BY-NC 4.0 Internacional
Enllaç de descàrrega: /audiollibre-un-pont-sobre-el-meridia/

Un meridià marca un lloc en el món, encara que siga una línia imaginària. De vegades, hi ha línies imaginàries que necessiten un pont per ser franquejades. En concret, necessiten un pont de lletres, com és aquest llibre. Hi trobareu tretze històries en què reconèixer-vos habitants d’aquest lloc en el món per on passa el meridià zero, el que és de referència; tretze històries que són una invitació a creuar el pont entre passat i futur, entre el que és local i el que és global, entre la realitat i la imaginació, entre el que coneixem i el que ens agradaria descobrir. Més informació a Onada Edicions.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga