Fusteries del pont. Diversos autors

Títol: Fusteries del pont
Autor: Diversos autors, obra col·lectiva
Any: 2022
Llicència: CC BY-NC-ND 4.0 Internacional
Enllaços de descàrrega: Web | eBook PDF | ePub
Aquirir-ne un exemplar > Comandes

25 ESCRIPTORES I ESCRIPTORS DE LES COMARQUES DEL NORD DEL PAÍS VALENCIÀ HOMENATGEN JOAN FUSTER, referent creatiu i creador. Es tracta d’una aportació diversa en gèneres, compassada pels ressorts més preuats en l’obra fusteriana com la tolerància, la controvèrsia i la llibertat d’esperit. Autors i autores que han sumat la seua creativitat i la seua perspectiva sobre la figura i l’obra de Fuster per a compondre un interessant i divers mosaic sobre l’autor de Nosaltres, els valencians. Fusteries del pont és, com n’ha dit Meseguer, una acció cívica i una intervenció del pensament en la realitat, una obra heterogènia que suposa una glopada d’aire fresc i original per al panorama actual. 

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga